Egyéb kategória

Demi Lovatónak új szerelme van

Demi Lovato három hónapja van a rehabon, és nyilatkozatai szerint idén már marad is. Persze, olykor azért ki-kimozdul az intézményből, például egy randi kedvéért.

vous - 2018.11.05.
Demi Lovatónak új szerelme van

Az énekesnő elérte a 90 napos mérföldkövet a túladagolását követő rehabilitációban. De nemcsak ez ad okot számára az ünneplésre. Szombat éjszaka ugyanis randizni látták, a 27 éves divattervezővel, Henry Levyvel ültek kézenfogva egy szushi bárban, Beverly Hillsben.

Objektum doboz

Az elbeszélések szerint Demi jól nézett ki, és úgy tűnt, jól is van, nagyszerűen érzi magát újdonsült szerelme társaságában: boldogan mosolygott és nevetett a vacsora alatt. Talán hasonló tapasztalataik is segítettek nekik abban, hogy ilyen jól megtalálják a közös hangot. Korábban ugyanis Henrynek is meggyűlt a baja a drogokkal, ami az ő esetében is az elvonóra vezetett. 2016-ban azt nyilatkozta, hogy már középiskolás korában függővé vált, és 15 évesen járt először elvonón.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.