Egyéb kategória

Demi Lovatónak új szerelme van

Demi Lovato három hónapja van a rehabon, és nyilatkozatai szerint idén már marad is. Persze, olykor azért ki-kimozdul az intézményből, például egy randi kedvéért.

vous - 2018.11.05.
Demi Lovatónak új szerelme van

Az énekesnő elérte a 90 napos mérföldkövet a túladagolását követő rehabilitációban. De nemcsak ez ad okot számára az ünneplésre. Szombat éjszaka ugyanis randizni látták, a 27 éves divattervezővel, Henry Levyvel ültek kézenfogva egy szushi bárban, Beverly Hillsben.

Objektum doboz

Az elbeszélések szerint Demi jól nézett ki, és úgy tűnt, jól is van, nagyszerűen érzi magát újdonsült szerelme társaságában: boldogan mosolygott és nevetett a vacsora alatt. Talán hasonló tapasztalataik is segítettek nekik abban, hogy ilyen jól megtalálják a közös hangot. Korábban ugyanis Henrynek is meggyűlt a baja a drogokkal, ami az ő esetében is az elvonóra vezetett. 2016-ban azt nyilatkozta, hogy már középiskolás korában függővé vált, és 15 évesen járt először elvonón.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!