Egyéb kategória

Ciki vagy cuki? Justin Bieber kopasz lett!

Justin Bieber haja az utóbbi időkben a legjobb indulattal is érdekesnek volt mondható, hiszen furcsán volt kiszőkítve, ráadásul túl hosszú volt, amit mintha nem tudott volna rendesen kezelni a szupersztár. Most azonban úgy döntött, drasztikus lépésre szánja el magát.

vous - 2018.11.01.
Ciki vagy cuki? Justin Bieber kopasz lett!

Biebs haja minden kétséget kizáróan legalább annyira híres, mint maga az énekes, hiszen gondoljunk csak bele; mikor még tini volt, haja világszerte indított el trendet, és egy időben szinte nem tudtunk úgy sétálni az utcán, hogy ne jöjjön szembe velünk egy Bieber hasonmás. Ráadásul az utána következő években ahogy változott Justin haja, úgy változott a férfiak körében a frizura divat is. Az utóbbi időben azonban eléggé elengedte a “haj dolgot”, és egyre inkább úgy tűnt, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki. Ám most úgy tűnik drasztikus lépésre szánta el magát, hiszen egyik pillanatról a másikra kopaszra borotválta hajkoronáját.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.