Egyéb kategória

Ilyen volt Zsófia, württembergi hercegnő esküvője

Szombaton Zsófia, a 24 éves württembergi hercegnő kimondta a boldogító igent a francia grófnak, a 29 éves Maximilien d’Andignének.

vous - 2018.10.23.
Ilyen volt Zsófia, württembergi hercegnő esküvője

Nem sokkal Eugénia hercegnő esküvője után egy másik királyi sarj, württembergi Zsófia hercegnő, az egykori Württembergi Királyság (1805-1918) uralkodóinak leszármazottja is férjhez ment. A szertartást Németországban, a tegernsee-i kastélyban tartották. A hercegnőt édesapja, württembergi Fülöp herceg, a családfő, württembergi Károly herceg fia kísérte a Saint-Quirin templomba. 

Objektum doboz

A nagy napon Zsófia hosszú, fehér ruhát viselt háromnegyedes ujjal, földig érő, csipkés fátyollal és tiarával. Esküvői csokra rózsaszín és piros virágokból állt. A szertartás után a házaspár a templom lépcsőin csókolta meg egymást, ahogyan az a királyi esküvőkön szokás. Maximilien és Zsófia egyébként Londonban élnek, és szeptemberben már megtartották a polgári ünnepséget Altshausenben. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.