Egyéb kategória

Így változhat az életetek a 30-as éveitekben

Előbb vagy utóbb eljutunk a felismeréshez, hogy bizony mennyire megváltozott az életünk a 30-as éveinkre, különsen, ha összehasonlítjuk a 20-as éveink szertelenségével. Persze azt szokták mondani, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, de bizony vannak arra utaló jelek, hogy kezd benőni a fejünk lágy, és a bohó 20-as énünk egyre távolodik, míg a remélhetőleg érettebb 30-as énünk visszavonhatatlanul megjelent.

vous - 2018.10.21.
Így változhat az életetek a 30-as éveitekben

Ezek a korral az életünkben bekövetkező változások nem feltétlenül rosszak, sőt! Egyesek talán megijednek, amikor ráeszmélnek, hogy hogyan változott (vagy egyáltalán attól, hogy megváltozott) az életük a 20-as éveikhez képest, és az idősödés eme jelei kétségbeejtik. Pedig ennek az életkornak is megvan a maga szépsége, ahogyan a későbbi évtizedeinknek is. Ne féljünk a változástól, többek között ebben rejlik az élet izgalmas szépsége!

Íme azok a bizonyos változások

  • A barátaink már több mint egy háztömbnyire laknak tőlünk, és nem hetente egyszer találkozunk velük, hanem félévente, évente egyszer.
  • Az üzletekben bömbölő zene idegesít bennünket, ráadásul már egyre kevesebbet ismerünk közülük.
  • A szombat estéink már inkább az otthoni tévézésről szólnak, mint a féktelen bulizásról.
  • A szabadságot nem azért vesszük ki, hogy bulizzunk, fesztiválozzunk, elutazzunk pihenni, hanem hogy meglátogassuk a családot, vagy esküvőre menjünk.
  • Szingliként újra számbavesszük azokat a lehetséges partnerjelölteket, akiket korábban valamiért visszautasítottunk.
  • Egyre könnyebben mondunk nemet.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
unsplash.com/Ayo Ogunseinde
Ajánlott cikkek