Egyéb kategória

Így változhat az életetek a 30-as éveitekben

Előbb vagy utóbb eljutunk a felismeréshez, hogy bizony mennyire megváltozott az életünk a 30-as éveinkre, különsen, ha összehasonlítjuk a 20-as éveink szertelenségével. Persze azt szokták mondani, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, de bizony vannak arra utaló jelek, hogy kezd benőni a fejünk lágy, és a bohó 20-as énünk egyre távolodik, míg a remélhetőleg érettebb 30-as énünk visszavonhatatlanul megjelent.

vous - 2018.10.21.
Így változhat az életetek a 30-as éveitekben

Ezek a korral az életünkben bekövetkező változások nem feltétlenül rosszak, sőt! Egyesek talán megijednek, amikor ráeszmélnek, hogy hogyan változott (vagy egyáltalán attól, hogy megváltozott) az életük a 20-as éveikhez képest, és az idősödés eme jelei kétségbeejtik. Pedig ennek az életkornak is megvan a maga szépsége, ahogyan a későbbi évtizedeinknek is. Ne féljünk a változástól, többek között ebben rejlik az élet izgalmas szépsége!

Íme azok a bizonyos változások

  • A barátaink már több mint egy háztömbnyire laknak tőlünk, és nem hetente egyszer találkozunk velük, hanem félévente, évente egyszer.
  • Az üzletekben bömbölő zene idegesít bennünket, ráadásul már egyre kevesebbet ismerünk közülük.
  • A szombat estéink már inkább az otthoni tévézésről szólnak, mint a féktelen bulizásról.
  • A szabadságot nem azért vesszük ki, hogy bulizzunk, fesztiválozzunk, elutazzunk pihenni, hanem hogy meglátogassuk a családot, vagy esküvőre menjünk.
  • Szingliként újra számbavesszük azokat a lehetséges partnerjelölteket, akiket korábban valamiért visszautasítottunk.
  • Egyre könnyebben mondunk nemet.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
unsplash.com/Ayo Ogunseinde
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.