Egyéb kategória

Szeretőből hercegné: Károly herceg és Kamilla szerelmének története

A világ egyik leghíresebb párosa Károly herceg és Kamilla hercegné, mégis nagyon keveset lehet tudni a szerelmükről. A botrányos kezdetről minden bizonnyal sokat hallottunk, illetve annak idején főleg erre koncentráltak a pletykalapok, és később sem foglalkoztak Kamilla és Károly kapcsolatával. Pedig sok érdekesség húzódik meg a múltjukban, például érdekes, hogy már lassan 50 éve ismerik egymást, igaz, még csak alig több mint 10 éve házasok – és ehhez is a királynő külön engedélyére volt szükségük.

vous - 2018.10.16.
Szeretőből hercegné: Károly herceg és Kamilla szerelmének története

A brit királyi család élete csupa csillogás – legalábbis igyekeznek csak a szépet és a jót megmutatni a nyilvánosságnak. Így volt ez Károly herceg és Diana hercegné kapcsolatával is, mígnem kiderült: egyikük sem boldog a házasságban, és mindkettejüknek volt már más az életében. A tragikus baleset után Károly herceg mellett feltűnt Kamilla, akit 2005-ben feleségül is vett. Íme néhány érdekesség a kettejük kapcsolatáról, azaz szinte minden, amit mindig is tudni szerettünk volna Károly herceg és Kamilla szerelméről.

Kamilla és Károly walesi herceg, a brit trónörökös kapcsolata 1970-ben kezdődött, amikor egy lovaspóló-mérkőzésen találkoztak. Később 1971-ben egy vacsorán is összefutottak, és Kamilla károly barátnője lett több másik fiatal lány mellett. És bár Károly herceg később szívesen feleségül is vette volna Kamillát, akkor azt mondták, hogy nem ő a megfelelő pár a számára.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek