Egyéb kategória

Mit árul el rólatok a körmötök formája?

Bár nyilvánvalóan nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a körmünk elmond a személyiségünkről bármit is, mégis, egyes kultúrák úgy tartják, hogy bizonyos lelki tulajdonságaink összefüggésben állnak körmünk alakjával.

vous - 2018.10.12.
Mit árul el rólatok a körmötök formája?

Hosszúkás köröm

Ha valakinek hosszúkás körme van, az művészi hajlamra, ugyanakkor logikus, tiszta, de az átlagtól eltérő gondolkodásmódra utalhat. Akiknek az ujjon elterülő körömrész hosszú, azok általában valamilyen kreatív pályán találják meg igazán önmagukat, a szerelmi életük azonban nem minden esetben sikeres, mivel szárnyaló szellemük nehezen alkalmazkodik egy másik emberhez.

Szögletes köröm

Ha valaki szögletes körmökkel rendelkezik, az általában két lábbal a földön áll, tehát nem szívesen álmodozik, így ha valamit el akar érni, akkor arra biztosan pontos tervet dolgoz ki, és lépésről lépésre valósítja meg azt. Ami a szívén, az a száján, ez viszont nem jelenti azt, hogy lázadó típus. Kevés embert enged magához közel, de ha ezt mégis megtörténik, akkor meglehetősen ragaszkodik az illetőhöz.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Vogue

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.