Egyéb kategória

Így üzen Eugénia hercegnő esküvői ruhájával

A hercegnő bátran vállalja a műtéti heget, és a szépségről alkotott elképzeléseinket is formálni szeretné.

vous - 2018.10.12.
Így üzen Eugénia hercegnő esküvői ruhájával

Eugénia hercegnő ma férjhez megy, és ahogyan azt tőle megszokhattuk, ezúttal is fontos, társadalmi üzenetet ad át öltözékével. Esküvői ruhája nem pusztán egy jól megválasztott, ízléses darab, hanem egyben vallomás is. A hátát szabadon hagyó öltözékben jól látszik a hercegnő gerincműtétjének a nyoma. 

Objektum doboz

„Szerintem meg tudjuk változtatni azt, ahogyan a szépséghez viszonyulunk. Megmutathatjuk az embereknek a sebhelyeinket, és azt hiszem, nagyon különleges dolog kiállni emellett" – mondta a 28 éves hercegnő egy interjúban.

Eugénia még idén nyáron írt gerincferdüléséről, arról, hogyan diagnosztizálták gyermekkorában scoliosissal, és hogyan került sor 12 éves korában a 8 órás műtétre. Még egy röntgenfelvételt is posztolt, mely a gerince mellé helyezett csavarokat mutatja. 

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.