Nagy bölcsesség, hogy sokszor a legegyszerűbb dolgok a legjobbak, a krémes csirkecurry esetén legalábbis tökéletesen klappol az állítás. Minimális munka és maximális élvezet, és a tapasztalat szerint mindenkit levesz a lábáról.
A különféle curryknek nagy tudományuk és rengeteg receptúrájuk van, de az az igazság, hogy a legegyszerűbb változatban is fantasztikusan finom. Aranyszínű, illatos, szemet, lelket és ízlelőbimbókat gyönyörködtető fogás, és pár egyszerű alapanyaggal pikk-pakk összeállítható.
A csirkemellet mindenképpen érdemes legalább fél-egy órára bepácolni, hogy jól átjárják az ízek, és így omlósabb is lesz majd a hús, de akár előző nap is összeforgathatjuk a fűszerekkel. A krémes csirkecurryt készíthetjük tejszínnel selymesítve, mint az alábbi receptben, de helyettesíthetjük kókuszkrémmel is, amitől picit édesebb, egzotikusabb hangulatú lesz ez a szuperegyszerű húsos ragu.
A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!