Egyéb kategória

Csirkecurry krémesen és pofonegyszerűen

Nagy bölcsesség, hogy sokszor a legegyszerűbb dolgok a legjobbak, a krémes csirkecurry esetén legalábbis tökéletesen klappol az állítás. Minimális munka és maximális élvezet, és a tapasztalat szerint mindenkit levesz a lábáról.

vous - 2018.10.10.
Csirkecurry krémesen és pofonegyszerűen

A különféle curryknek nagy tudományuk és rengeteg receptúrájuk van, de az az igazság, hogy a legegyszerűbb változatban is fantasztikusan finom. Aranyszínű, illatos, szemet, lelket és ízlelőbimbókat gyönyörködtető fogás, és pár egyszerű alapanyaggal pikk-pakk összeállítható.

A csirkemellet mindenképpen érdemes legalább fél-egy órára bepácolni, hogy jól átjárják az ízek, és így omlósabb is lesz majd a hús, de akár előző nap is összeforgathatjuk a fűszerekkel. A krémes csirkecurryt készíthetjük tejszínnel selymesítve, mint az alábbi receptben, de helyettesíthetjük kókuszkrémmel is, amitől picit édesebb, egzotikusabb hangulatú lesz ez a szuperegyszerű húsos ragu.

A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.