Egyéb kategória

Harry Potter témájú esküvők a javából

Elképesztő, mire képesek a Harry Potter könyvekért és filmekért rajongó párok, amikor az esküvőszervezésre kerül a sor: aranycikesz gyűrűtartó, könyvlapokból összeállított virágcsokor, parókák, köpenyek, pergamenek, baglyok minden mennyiségben.

vous - 2018.10.05.
Harry Potter témájú esküvők a javából

A Harry Potter-féle világ nagyon népszerű nemcsak a játékokban, de a rendezvényeken is. Miért lenne kivétel ez alól egy esküvő? Nemcsak az ifjú pár öltözhet fel ennek megfelelően, de a vendégsereget is egyfajta mini Roxfort fogadhatja gyertyákkal és trükkös, ötletes megoldásokkal. Vannak ügyes kezű menyasszonyok, akik maguk készítik el az ültetőkártyákat, a meghívókat a Tekergők térképe alapján, mint például Cindy. Párjával, Matthew-val  az egyetemen ismerkedtek meg, hat éve vannak együtt, és mindketten teljes lelkesedéssel vetették magukat a Harry Potteres esküvőbe. Cindy grafikusként szinte mindent maga tervezett és készített el. 

Objektum doboz

Cassie és Lewis Byrom szintén közösen imádják a Harry Potter könyveket, de ők esküvőszervezőt kértek fel az egyedi hangulat megalkotásához. Egy évükbe telt, mire mindent megszerveztek, a vendégek varázspálcákat kaptak, a csokor könyvlapokból állt össze, de az apró kiegészítők is mind a helyükön voltak. 

Objektum doboz

Ha te is ilyen esküvőt álmodtál meg magadnak, érdemes jó előre keresni egy kreatív szervezőt, aki nem riad vissza a kihívásoktól. Szerencsére  egyre többféle mesebeli tárgyat lehet rendelni az interneten is, és a készülődés maga is elképesztően nagy öröm. 

Ajánlott cikkek