Egyéb kategória

Babaváróra készültök? Válasszatok személyes ajándékot!

Egy kisbaba érkezése mindig öröm, ajándékot választani számára azonban nem egyszerű. A hasznos babaholmiknak mindig örülnek a szülők, de ha valami emlékezetes és maradandó ötletre vágytok, válasszatok személyes meglepetést, melyet örökre megőrizhet a kicsi.

vous - 2018.09.30.
Babaváróra készültök? Válasszatok személyes ajándékot!

Ha legközelebb kisbaba születik a családban, baráti körben, ne felejtsétek el, hogy a személyes ajándék az egyik legjobb ajándék. A szülők garantáltan örülni fognak egy névre szóló, személyre szabott meglepinek, melyet megőrizhetnek majd az új családtagnak. A Redbook olyan ajándéklistát gyűjtött össze, melynek darabjai évekkel később is értékes kincsek lehetnek a családban.

  • Névre szóló babasapka
  • Névvel gravírozott babakanál
  • Névre szóló vintage stílusú virágos falikép
  • Személyre szabott babatakaró, amibe a kicsi nevét varrjátok bele
  • Névre szóló mesekönyv
  • Plüssállatka, amibe az újszülött nevét, születési dátumát varratjátok bele
  • Egy olyan lepedő, amire a kicsi neve, és a hónapok számai vannak belevarrva, így az anyuka az első évben minden hónapban megörökítheti, mikor mennyit fejlődött a baba.
  • Színes kocka alakú emléktárgy, melybe a baba és a szülei nevét, a kicsi születési adatait, esetleg egy személyes idézetet gravíroztattok bele, vagy festetek fel rá.
  • Fényképkeret, amibe a baba kéz és láblenyomatát is megörökíthetik majd a szülők a babafotók mellett.
  • Személyre szóló falitábla, amit a baba ágya mellé akaszthatnak a szülei.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.