Egyéb kategória

Bruce Willis és Demi Moore együtt ünnepeltek

A két szupersztár válásuk óta nem igazán mutatkozott együtt, azonban most az egész Instagram tele van lányuk szülinapján készült képeikkel! Egyet elárulunk: elképesztő aranyosak!

vous - 2018.09.26.
Bruce Willis és Demi Moore együtt ünnepeltek

Demi Moore és Bruce Willis minden kétséget kizáróan a kilencvenes évek álompárja voltak, majd sajnálatos módon 2000-ben aztán elváltak és külön utakon folytatták. Lányuk, Rumer 30. Szülinapján azonban úgy tűnik összefújta őket a szél, hiszen mindketten résztvettek az eseményen, ami meg is lett örökítve. Másik lányuk, a 24 éves Tallulah-nak köszönhetően pedig az egész világ végigkísérhette az összejövetelt, hiszen Instagram sztorijában megosztotta, hogy mindenki közösen, Bruce és Demi is Rumernek énekli a “Boldog szülinapot!” Míg Demi jelenleg egyedülálló, addig Bruce Willis házas, felesége Emma Hemming fotómodell.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.