Egyéb kategória

Mit tegyetek, ha teljesen beszippantott az Instagram és a Facebook világa?

A közösségi média ma már behálózza életünket. Az Instagram és a Facebook felhasználók általában a legjobb és a legszebb oldalukat igyekeznek megmutatni a „nagyközönségnek”, hogy postjaik által minél több lájkot és követőt szerezzenek. Átlagos felhasználóként valószínűleg a többségeteket rabul ejti néha a lenyűgöző postok világa, és órákat töltötök el a közösségi oldalak nézegetésével. Mutatunk néhány tippet, melyek által okosan és kevésbé időigényesen böngészhettek.

vous - 2018.09.23.
Mit tegyetek, ha teljesen beszippantott az Instagram és a Facebook világa?

Véget nem érően görgetitek lefelé a közösségi oldalakon a csodás dekorációk, mennyei finomságok, meseszép, szinte hihetetlennek tűnő utazások fotóit? Mindeközben telik a drága idő, észre sem veszitek, de akár órák telnek el hasztalanul, miközben mások élete után sóvárogtok. A Mind Bodygreen megmutatta azonban, hogyan használjátok okosabban ezeket az alkalmazásokat.

  • Időkorlátozás és az értesítések lenémítása

Jelöljetek ki bizonyos időtartamokat, amiket a közösségi oldalak böngészésével tölthettek, és némítsátok le az értesítéseket. Így nem fogtok azonnal percenként a telefonotok után nyúlni.

  • Követések

Szűrjétek meg, kiket követtek és kiket nem. Szükségetek van arra, hogy lehetetlenül vékony Insta modelleket nézegessetek, és ettől rosszul érezzétek magatokat a saját testetekben?

  • Legyetek valódiak

Ha olyan dolgokat osztotok meg, amelyek valóban boldogabbá tesznek, mintsem csak a legkiválóbb fotókat, akkor ezáltal bátorítotok másokat is, hogy ugyanígy járuljanak hozzá egy általánosabb Instagram/Facebook világhoz.

A nap végén, amikor csak folyamatosan görgetitek végig a postokat, könnyen megfeledkezhettek róla, hogy a való világban éltek, nem a közösségi média fantáziavilágában. Szóval állítsatok fel magatoknak korlátokat, és nézegessétek okosan a postokat.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.