Egyéb kategória

Hasznosítsátok újra kreatívan a kiüresedett gyertyatartókat!

Mindenki szereti a szép gyertyákat, különösen, ha azok még szebb tartókban vannak. Miután a gyertya bennük teljesen leégett, valószínűleg kidobjátok ezeket a megüresedett díszes tartókat. Ezután viszont tuti nem a szemetesben végzik majd! Megmutatjuk, hogy hasznosíthatjátok újra a régi gyertyatartókat.

vous - 2018.09.22.
Hasznosítsátok újra kreatívan a kiüresedett gyertyatartókat!

A Mind Bodygreen szerzője nagyszerű ötleteket talált ki a kiüresedett gyertyatartók újrahasznosítására. Az alaplépés mindegyikhez, hogy alaposan tisztítsátok meg a tartókat a viasztól. Ehhez tegyétek pár órára a hűtőbe, majd késsel szedjétek ki az alján maradt viaszt. Ha nem sikerült teljesen kiszedni, melegítsétek át egy kicsit hajszárítóval, majd szalvétával töröljétek át.

Az újrahasznosítások száma végtelen, de íme 3 kreatív megoldás:

  • Hasznos és dekoratív tároló

A dekoratív gyertyatartók hasznos kis tárolókként éledhetnek újjá, amikben az íróasztalotokon írószereket, a fürdőszobában sminkecseteket, fogkeféket, a konyhában nassolnivalót, vagy nagyságtól függően evőeszközöket is tárolhattok. És így tovább, és így tovább, az ötleteknek csak a fantáziátok szab határt.

Objektum doboz

  • Funkcionális

Az üveg gyertyatartókból lehet akár pohár is.

  • Kaspó

A kisebb, nagyobb gyertyatartókat kiváló kaspóként is alkalmazhatjátok, így még tovább csodálhatjátok őket otthonotokban.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek