Egyéb kategória

Taylor Swift szerelme nyilatkozott kapcsolatukról

Sokáig nem volt biztos, hogy Joe Alwyn és Taylor Swift valóban egy párt alkotnak-e, ám mostanra már egyértelmű, hogy a szerelmesek kapcsolata 2017 eleje óta tart, a médiától minél elzártabban.

vous - 2018.09.21.
Taylor Swift szerelme nyilatkozott kapcsolatukról

Amióta elkezdtek pletykálni Taylor Swift és Joe Alwyn kapcsolatáról, az emberek többség elképesztő kíváncsi a részletekre, és hogy vajon mekkora az összhang a két fiatal között. A szerelmesek ezidáig borzasztóan elzárkóztak mindenfajta média beengedéséről az életükbe, és maximálisan zárt ajtók mögött élték magánéletüket.

Objektum doboz

A brit Vogue magazin azonban nemrég meginterjúvolta Joe-t, amikor is természetesen nem mehettek el magánélete megkérdezése mellett. Joe a következőket mondta:

“Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek kíváncsiak az életem ezen oldalára, de úgy gondolom, hogy eddig sikerült a magánéletünket saját magunknak megtartanunk… Ami azt illeti, inkább a munkámról beszélnék.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.