Test

Mozogjatok többet edzés nélkül is

Ne higgyük azt, hogy csak akkor lehet karbantartani magunkat, ha edzőterembe járunk, hiszen rengeteg alternatív módszer van arra, hogy fittebbek maradjunk hétköznapi helyzetek közben. A kifogásoknak azonban ezzel véget is vethetünk, hiszen az a mondat, hogy „nincs időm edzeni”, innentől kezdve értelmét veszti.

vous - 2018.09.19.
Mozogjatok többet edzés nélkül is

Ha belegondolunk, még egy hajtós és dolgos hétköznapon is vannak olyan percek, amikor éppen semmit nem csinálunk, ezeket a perceket viszont teljes mértékben felhasználhatjuk arra, hogy mozogjunk, fitten tartsuk magunkat. Összeszedtünk pár mindennapi tevékenységet, amikből remekül csinálhatunk tornát.

Bevásárlás

Ha a karjainkat akarjuk kicsit edzeni, akkor a szupermarketekben érdemes a kézben cipelhető kosarat választanunk a gurolós bevásárlókocsi helyett. Ahogy a kosarunk egyre nehezedik, egyre jobban edződik a bicepszünk és a tricepszünk. Rohangálás közben ráadásul még egy kis emelgetést is beiktathatunk. A lényeg, hogy ne felejtsük el cserélgetni a karunkat.

Nézzétek meg a többit is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!