Egyéb kategória

Horoszkóp: A május óta görgetett helyzetek végső megoldásra várnak

A Mars és az Uránusz harmadjára találkoznak ebben a szezonban, és ez az utolsó “ütközetük”.

vous - 2018.09.18.
Horoszkóp: A május óta görgetett helyzetek végső megoldásra várnak

Ütközet azért, mert a Mars független és harcos, az Uránusz is független, de lázad, elutasít és drasztikus változásokat képvisel. A Mars a Vízöntő jegyében halad, ami az Uránusz által uralt jegy. Az uránuszi energiák most felpörgetnek a közelgő változásokra.

Óriási erős vágyat és hajtóerőt jelez, hogy kitörjünk a megszokott keretekből.

Ez a konstelláció kedvez minden olyan tevékenységnek, amivel másoktól meg szeretnénk különböztetni magunkat, amivel valami újat és előremutatót szeretnénk létrehozni, alkotni. Tehát nem a tucat dolgok, amit mindenki “tud” és csinál, hanem azt, amit te tudsz és a te egyediségedet fejezi ki.

A cikket ide kattintva olvashatjátok végig >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.