Egyéb kategória

Rendszerezzétek a konyhátokat egyetlen trükk segítségével

Tele a konyhátok a különbözőféle konyhai felszerelésekkel, a tárolók többtucat változatával? Lisztes tartó, só- és borstartó, fűszertartók, és mind különbözőek? Létezik egy egyszerű, átlátható rendszerező trükk. Üvegből készült tárolók.

vous - 2018.09.16.
Rendszerezzétek a konyhátokat egyetlen trükk segítségével

A Mind Bodygreen szerzője megtalálta a tökéletes rendszerezést a kisméretű konyhájában. Különböző méretű üvegből készült tárolókat szerzett be, hogy átlátható, rendezett legyen a konyha, és a bennük tárolt élelmiszerek is hosszú távon megőrizzék frissességüket.

A kisebb-nagyobb üvegekben a lisztet, a fűszereket, magvakat, müzlit egyaránt tárolhatjátok.

Az üvegből készült tárolók amellett, hogy jól mutatnak, könnyen átlátható rendszert képeznek, egyszerűen megtalálhatjátok bennük azt, amire éppen szükségetek van főzés közben. Az üvegnek köszönhetően az élelmiszer sem romlik meg bennük.

Konyhadekoráció?

Válasszatok egy mutatós üveget, tegyetek bele őszi magvakat, vagy például diót, mogyorót. Igazán jól fog majd mutatni a konyhapolcon és a konyhapulton.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.