Egyéb kategória

5 villámgyors tonhalas recept, ami életmentő lehet

Általában nem vagyunk a konzervek nagy barátai, de van néhány kivétel, amikor ez a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás. A tonhal épp ilyen, ha van otthon néhány doboz, akkor villámgyorsan és egész kevés más hozzávalóval laktató fogást dobhatunk össze pofonegyszerűen. 5 recept, ami életmentő lehet!

vous - 2018.09.13.
5 villámgyors tonhalas recept, ami életmentő lehet

A tonhalat többnyire azok is kedvelik, akik amúgy nem rajonganak a halételekért, és jól is teszik, mert rengeteg érv van mellette. Egészséges, könnyen emészthető, fehérjében gazdag, ómega-3 és -6 zsírsavakban is bővelkedik, és nagyon változatosan felhasználható.

Nem kell feltétlenül a méregdrága márkás termékeket választanunk.

Ha darabos tonhalat veszünk, méghozzá úgynevezett "sós lében", akkor valószínűleg nem fogunk csalódni, míg az olajos és morzsolt, apróbb darabkák csalódást okozhatnak. Mégpedig azért, mert nem igazán minőségi olajjal készülnek, sokkal nehezebb is lecsöpögtetni, ráadásul jóval magasabb a kalóriatartalma, mint a natúr, sós leves változatnak, ami egyszerűen só és víz, tartósítószert nem tartalmaz.

Most 5 olyan tippet mutatunk, amivel percek alatt finom fogást kerekíthetünk belőle.

Tonhalkrém

A tonhalkrém szendvicsre, mártogatósnak is remek, tölthetjük tortillába, remek vendégvárónak is, ráadásul 5 perc alatt kész, és ha alakbarát módon szeretnénk készíteni, arra is van mód, például ezzel a "light" görög joghurtos változattal >>

A további receptekért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek