Egyéb kategória

Victoria Beckhamet alaposan zavarba hozta a chatrobot

A mindig kimért és alapos Victoria Beckhamet ezúttal a technika tréfálta meg. 

vous - 2018.09.12.
Victoria Beckhamet alaposan zavarba hozta a chatrobot

Victoria a minap bejelentette, hogy a közelgő Londoni Divathét alkalmából létrehozatta önmaga virtuális mását, vagyis készíttetett egy chatbotot, hogy tudósítani tudja rajongóit az eseményekről. A dolog aktualitását az is adta, hogy a divattervezőként dolgozó ex-énekesnő ruhamárkája most ünnepli 10. évfordulóját. Ennek alkalmából elevenítette fel korábbi reklámfotó-sorozatát is.

Objektum doboz

A rajongók persze azonnal ki is próbálták az alkalmazást, de a meglepő válaszokra, melyeket kaptak, talán ők sem számítottak. Az alkalmazásban a következő, érdekes diskurzusok zajlottak:

Boldoggá tenne, ha elválnál Davidtől?
Nagyon is.

David pénze boldoggá tesz?
Nagyon is.

Boldog vagy Daviddel?

Többet nem mondhatok.

Objektum doboz

A kérdésekből egyébként az is látszik, hogy a rajongókat mennyire foglalkoztatja Beckhamék házassága. Az elmúlt időszakban több pletyka is felröppent arról, hogy talán válófélben vannak, de ezeket a híreszteléseket Victoria Beckham szívhez szólóan cáfolta
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.