Egyéb kategória

Victoria Beckhamet alaposan zavarba hozta a chatrobot

A mindig kimért és alapos Victoria Beckhamet ezúttal a technika tréfálta meg. 

vous - 2018.09.12.
Victoria Beckhamet alaposan zavarba hozta a chatrobot

Victoria a minap bejelentette, hogy a közelgő Londoni Divathét alkalmából létrehozatta önmaga virtuális mását, vagyis készíttetett egy chatbotot, hogy tudósítani tudja rajongóit az eseményekről. A dolog aktualitását az is adta, hogy a divattervezőként dolgozó ex-énekesnő ruhamárkája most ünnepli 10. évfordulóját. Ennek alkalmából elevenítette fel korábbi reklámfotó-sorozatát is.

Objektum doboz

A rajongók persze azonnal ki is próbálták az alkalmazást, de a meglepő válaszokra, melyeket kaptak, talán ők sem számítottak. Az alkalmazásban a következő, érdekes diskurzusok zajlottak:

Boldoggá tenne, ha elválnál Davidtől?
Nagyon is.

David pénze boldoggá tesz?
Nagyon is.

Boldog vagy Daviddel?

Többet nem mondhatok.

Objektum doboz

A kérdésekből egyébként az is látszik, hogy a rajongókat mennyire foglalkoztatja Beckhamék házassága. Az elmúlt időszakban több pletyka is felröppent arról, hogy talán válófélben vannak, de ezeket a híreszteléseket Victoria Beckham szívhez szólóan cáfolta
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!