Egyéb kategória

Apróságok, amiktől szebb lesz az idei ősz

Hajlamosak vagyunk januártól decemberig nézni az éveinket, és sokszor úgy érezzük, hogy az újrakezdés csak az év elejéhez kapcsolódhat. Pedig a szeptember legalább ilyen jó alkalom arra, hogy tiszta lapot ragadjunk a hosszú nyár után, és újratervezzünk.

vous - 2018.09.10.
Apróságok, amiktől szebb lesz az idei ősz

Változtassuk meg a napi rutint

Válasszunk új útvonalat reggel a munkahelyünkre, ne ott vegyük a kávét, ahol eddig szoktuk. Keljünk korábban, és iktassunk be egy reggeli edzést, válasszuk a biciklit a tömegközlekedés helyett, vagy sétáljunk hazafelé, és ejtsünk útba egy kellemes parkot, ahol leülhetünk és olvashatunk egy kicsit. Szinte olyan lesz, mintha új életünk lenne.

Hagyjunk el egy rossz szokást

Körömrágás, hajcsavarás, kötözködés vagy rendetlenség. Mindannyiunknak vannak rossz szokásai, amelyekről önfegyelem segítségével le tudnánk szokni. Mire várunk? Ennél jobb alkalom sosem lesz arra, hogy elhagyjunk valamilyen apró idegesítő dolgot az életünkből.

Olvassuk el egy könyvet, amit régóta terveztünk

Ugye mindenkinek van egy végtelen hosszú könyvlistája, amelyen – fejben vagy írásban – azokat a könyveket gyűjti, amelyeket egyszer mindenképp el szeretne olvasni. De aztán mindig akad valami, ami közbejön, ami érdekesebbnek tűnik, ami épp kéznél van. Vegyük most előre azt, amelyik a leginkább izgatja a fantáziánkat, miért halogatnánk tovább?

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.