Egyéb kategória

Ranch dressing, ami nemcsak a farmerek kedvence

A ranch dressing fogalom, minden amerikai imádja, ezt teszik a salátára, ebbe mártogatják a sült krumplit, a fűszeres csirkeszárnyat, a bundás és ropogós hagymakarikát, mindent! A leginkább farm öntetnek fordítható kiegészítő egy krémes öntet, ami mártogatósnak is tökéletes, és otthon is pikk-pakk összedobható. A receptet klasszikus és vegán változatban is mutatjuk!

vous - 2018.09.03.
Ranch dressing, ami nemcsak a farmerek kedvence

A ranch dressing nem fantázianév, egy valódi farm fogadójában készült először Kaliforniában az 50-es évek közepén, és annyira ízlett az odalátogatóknak, hogy szerettek volna belőle haza is vinni. Így a tulajdonos és a salátaöntet kitalálója, Steve Henson kis üvegekbe töltve árusítani is kezdte a zöldfűszerekkel, citromlével és tejföllel készülő szószt, amit persze a saját farmjuk után neveztek el Hidden Valley Ranch Dressingre. Így indult világhódító útjára a ma már első számú amerikai öntet, amit persze sok gyártó hamar lekoppintott, és némi módosításokkal és tartósabb alapanyagokkal készítik, mint az eredeti.

A ranch dressing amúgy tényleg nagyon finom, friss és pikáns, krémes és lágy egyszerre, amire egy gyors klasszikus és egy vegán alterenatívát is mutatunk!
 

A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ezen az oldalon!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.