Egyéb kategória

Elfként tekint magára, és meggyőződése, hogy ő menti meg a Földet

Kimberel Eventide úgy véli, ő egy plejádi csillagmagból származik, és azért jött a világra, hogy az embereken segítsen és a Földet megmentse.

vous - 2018.08.30.
Elfként tekint magára, és meggyőződése, hogy ő menti meg a Földet

A 36 éves nő már nyolc éve spirituális atnítóként dolgozik: az univerzum végtelenségéről és minden lény egységéről beszél. Arra azonban csupán néhány évvel ezelőtt jött rá, hogy nem csupán egy távoli bolygóról származik, mint eddig hitte, de ráadásul még elf is. Az utóbbi felfedezéshez arra volt szüksége, hogy megnézze A gyűrűk urát, és réábrejen, hogy ezer szálon kapcsolódik a történetben bemutatott elfekhez.

Objektum doboz

Mikor emlékeztetik, hogy az elf-dolgot Tolkien találta ki, Kimberel finman elmagyarázza, hogy ez óriási tévedés: az író inkább csak lecsatornázta az inormációt a Nagy Közös Tufatból, az Akasha-krónikából, hiszne az elfek valóságos lények. És Kimberel is egy közülük. Azóta, hogy erre ráeszmélt, hosszú selyemköpenyekben jár mindenfelé, és elf-füleket is szerzett magának.

Az elfság azonban több, mint a hegyes fülek: Kimberel a természetet járja, és igyekszik földönkívüli lényekkel felvenni a kapcsolatot, hogy a világot együtt mentség meg…

Ki tudja, lehet, hogy egy napon ír egy könyvet az élményeiből, és szupergazdag lesz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek