Egyéb kategória

4 szuper hatékony gyümölcs, amikkel felturbózhatjátok egészséges étrendeteket

A nyár a legjobb gyümölcsszezon, és bár közeleg a legforróbb évszak vége, a nyári gyümölcsökkel még most is felturbózhatjátok étrendeteket. Mutatunk négy olyan vitaminbombát, amiket semmiképpen ne hagyjatok ki a kosaratokból, ha a piacon jártok.

vous - 2018.08.27.
4 szuper hatékony gyümölcs, amikkel felturbózhatjátok egészséges étrendeteket

Keressétek azokat a szupergyümölcsöket, amik az összes többi gyümölcsnél több vitamint tartalmaznak. Az egészséges étrendetekbe mindenképpen illesszétek bele a szilvát, sárgadinnyét, málnát, mangót – ajánlja a Redbook.

Szilva a szív egészségéért

A szívetek egészsége érdekében mindenképpen hasznos gyümölcs a szilva. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet. Keressétek a sötétebb szilvákat, amelyek még több jótékony antioxidánst tartalmaznak.

Sárgadinnye az egészséges csontokért

A sárgadinnye kiváló káliumforrás, ami a csontok megfelelő vastagságáért és erősségéért felelős, és felveszi a harcot a csontritkulás ellen.

Málna a megfelelő vércukorszintért

Rostokban gazdag, és a vércukorszint szabályozására kiváló gyümölcs.

Mangó, a rugalmas és sima bőrért

Egy adag mangó a napi C-vitamin bevitel háromnegyedét kiteszi. Magas antioxidáns tartalma segít megvédeni a bőrt a szennyeződésektől, és elengedhetetlen a kollagén termeléséhez. Ettől lesz bőrötök rugalmas és sima.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek