Egyéb kategória

Amy MacDonald a színpadra hívott egy rajongót, és azonnal megbánta

A 31 éves, világhírű skót énekesnő igazából csak szeretett volna jófej lenni svájci koncertjén, de hamar rájött, hogy árnyékra vetődött. A történetet a Twitteren osztotta meg.

vous - 2018.08.26.
Amy MacDonald a színpadra hívott egy rajongót, és azonnal megbánta

Történt ugyanis, hogy a svájci Arbonban játszott a sztár, amikor észrevette, hogy egy fickónál ott a felirat a tömegben: "Amy, játszhatok a gitárodon?" Gondolta, jókislány lesz, és megengedi.

Objektum doboz

Fel is hívta a srácot a színpadra, és kedvesen megkérdezte: "No, és mit fogsz nekünk játszani?" A pasas azonnal rávágta a Wonderwallt. Amy ereiben megfagyott a vér: tudta, hogy minden kezdő gitárrajongó első dala ez. "Azért persze reménykedtem, hátha tök jó lesz" – jegyzi meg Amy, miközben az ismeretlen tag kezébe adta méregdrága Taylor-gitárját.

Természetesen már az első akkordnál kiderült, hogy ekkora szerencséjük nincs: a fickó totálisan béna, semmi érzéke sincs a zenéhez. A zenekar azért persze jófej volt, lelkesen kísérte az amatőr pengetőt.

Objektum doboz

"Nem is tudom, mikor röhögtem ennyit a színpadon. Tisztára olyan volt, mikor a Jóbarátokban Phoebe gitározni tanítja Joeyt. Ez a srác tiszta Joey volt" – írja az énekesnő.

A végén aztán megköszönték a produkciót: "Thank you mr. Wonderwall" – búcsúzott Amy, aki minden bizonnyal legközelebb átgondolja, kinek adja kölcsön a gitárját.

Objektum doboz