Egyéb kategória

Csodás csalántea – nemcsak hatékony, de finom is!

A csalán elsőre cudar gyomnövénynek tűnik, mert mindent ellep és iszonyúan csíp, de ha tudjuk, mennyire jó hatással van a szervezetünkre, sokkal megengedőbbek leszünk vele, sőt kimondottan ajánlott a barátunkká fogadni, például egy kellemes tea formájában.

vous - 2018.08.25.
Csodás csalántea – nemcsak hatékony, de finom is!

A csalánt az egyik legértékesebb gyógynövénynek tartják, ami tisztít, méregtelenít, erőssé és ragyogóvá teszi a hajat, eltünteti a pattanásokat, kedvezően hat a vérkeringésre, vízhajtó és csökkenti a menstruációs görcsöket. Az egyetlen baj vele, hogy nem finom, és mint ilyen, az ember bűntetésként és áldozatként éli meg, ha csaláteát kell innia.

Vagyis csak addig, amíg nem kóstolta hidegen, mert úgy egészen kellemes, ha pedig 1-2 szelet citromot és pár szem áfonyát, málnát vagy 1-2 szelet őszibarackot dobunk bele, akkor édesítés nélkül is egy isteni jegesteát kapunk belőle, ami ráadásul tényleg nagyon egészséges is.

Érdemes mindenkinek kúraszerűen kipróbálni napi 1 bögrényi csalánteát 1 hónapig, a saját tapasztalat az igazi, ráadásul tényleg filléres dolog filteresen vásárolva, ha pedig kiránduláson vagy a kert végében mi magunk szedjük, akkor ingyen ajándék a természettől!

De miért is érdemes pontosan csalánteát inni? A választ ide kattintva találhatjátok meg >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek