Egyéb kategória

Igyatok citromos vizet, hogy szebb legyen az arcbőrötök

A citromos víz szervezetünkre gyakorolt előnyös hatásairól biztosan ti is sokat hallottatok már, de arról talán kevesebbet, hogy az arcbőrötöknek is jót tehet. A szakemberek szerint 4 szuper okotok is lehet, hogy citroos vizet igyatok a bőrötök szépségének érdekében.

vous - 2018.08.23.
Igyatok citromos vizet, hogy szebb legyen az arcbőrötök

A citromos víz évek óta népszerű, főleg a különböző méregtelenítő és fogyókúrák kedvelt itala, mert felgyorsíthatja az anyagcserét, no és persze a szomjunkat is kiválóan oltja a savanykás ital. Mivel sok antioxidánst tartalmaz, és C-vitaminban gazdag, nemcsak az egészségünknek, de a szépségünknek is jót tehet, ha rendszeresen iszunk citromos vizet.

citromos-viz

citromos-viz
Forrás:
youtube.com

Segíti a kollagéntermelést: A kollagén az izmokban és a csontokban is fellelhető fehérje, amely a bőr feszességében is fontos szerepet játszik. Ráadásul detoxikáló hatása is van, vagyis segít a méreganyagok eltávolításában a bőrből.

Eltünteti a pattanásokat: mivel tisztítja a bőrt, ezért a mitesszerek és pattanások eltüntetésében is a segítségetekre lehet a citromos víz.

Szép bőrszínt eredményezhet: nemcsak azért, mert sok vizet isztok meg egy kevés citrommal, ami hidratál, hanem mert pozitív hatással van a vérnyomásra, az anyagcserére, serkentheti a vérkeringést, ami üde bőrszínt eredményezhet.

Késleltetheti az öregedés: egyes tanulmányok szerint ugyanis a C-vitamin az egyik legjobb dolog, amit a bőrötöknek adhattok a ráncok kialakulásának megelőzése érdekében.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.