Egyéb kategória

Rajongóinak szólt be Ariana Grande!

Fokozódik a helyzet Ariana Grande, és újdonsult vőlegénye körül, ugyanis rajongói koránt sem zárták szívükbe a fiatalembert…

vous - 2018.08.16.
Rajongóinak szólt be Ariana Grande!

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Ariana Grande, és Pete Davidson eljegyezték egymást alig pár hónap járás után, aztán kirobbant a botrány miszerint Pete Ariana manchesteri koncertjén történt terrortámadásávsl viccelődött. Ha ez még nem lenne elég, itt van máris a következő rajongói kiakadás!

Objektum doboz

Ariana legújabb albumán helyet kapott egy Pete című szám, amit később a humorista teljes nevére nevezett át, vagyis Pete Davidsonra. Az album dal listájájáról készült kéziratot Ari hivatalos instagram oldalán osztotta meg, a rajongók viszont koránt sem fogadták kellő örömmel a hírt:

“Ari megcsalta Mac-et.”

“Pete Davidson lesz az a szám, amit majd mindig átugrok.”

Ariana így válaszolt:

“Nem csaltam meg, de rendben. Nem tudnál inkább.. valaki mást keresni, akiért rajonghatsz? Mert már unalmas vagy."

A helyzet koránt sem fényes, a fanok pedig nem igazán akarnak lenyugodni, így kíváncsiak vagyunk Ariana hogyan próbálja majd megoldani a kínos és egyre feszültebb szituációt… Az biztos, hogy legutóbbi válasza csak olaj volt a tűzre…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.