Egyéb kategória

Demi Lovato lemondta turnéjának további állomásait

A hírek szerint az énekesnő mindent megtesz a gyógyulásért, még barátaitól is elzárkózik.

vous - 2018.08.15.
Demi Lovato lemondta turnéjának további állomásait

Demi Lovato a múlt héten hagyta el a Cedars-Sinai kórházat, ahonnan útja rögtön az elvonóra vezetett. A mostani hírek szerint kezelése több hónapig tart majd, és mindenre kiterjedő programokban vesz részt annak érdekében, hogy megkapja a szükséges segítséget. A 25 éves popsztár jelenleg Chicagóban van, ahol egy függőségekre specializálódott terapeutával dolgozik. Chicagói látogatása azonban csak egy lépés a sok közül, amelyeket az egykori Disney-csillag azért tesz, hogy függőségektől mentesen élhessen.

Objektum doboz

Az énekesnő úgy döntött, lemondja Tell Me You Love Me című turnéjának további állomásait, és társas érintkezéseit is a minimumra szorítja. A bennfentesek arról számoltak be, hogy Demi Lovato, miután rajongóinak nyílt levelet írt, nem kommunikál senkivel, és tényleg magára koncentrál. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ex-barátjával, Wilmer Valderramával is csökkenti a kapcsolattartást, aki a kórházban meglátogatta az énekesnőt.

Objektum doboz

Wilmer tartotta a kapcsolatot a családdal és folyamatosan értesült Demi állapotának változásairól, de a kezelések alatt már nem tudott beszélni az énekesnővel. A források szerint a család mindent megtesz, hogy kiküszöbölje az összes zavaró tényezőt, és azt akarja, hogy Demi most csak az egészségére összpontosítson.
 

Ajánlott cikkek