A palacsintát nem lehet megunni, de azért nem árt néha variálni egy kicsit. A többnyire édesen készülő pufi pancake lehet sós is, sőt zöld is, mint ez a friss spenóttal és zabpehellyel készülő pofonegyszerű változat.
A zsenge bébi spenót szerencsére elterjedőben van, és ma már szinte mindenhol kapható konyhakész változatban. Szuperegészséges, tökéletes villámsaláta készülhet belőle, tehetjük smoothie-ba, de akár pár marékkal a tésztaszószba is dobhatunk belőle, minden csak finomabb, egészségesebb és mutatósabb lesz tőle.
Most egy gyors és nagyon egyszerű kis palacsinta készült friss spenóttal és zabpehellyel, alakbarát, fehérjedús és kiadós, ha éjszakára beáztatjuk a pelyhet, akkor reggelire is ideális, de salátával könnyű ebédnek, vacsorának is ideális. A tésztájába tehetünk fűszereket vagy egy pici parmezánt is, de a feltétekkel is variálhatunk, hogy még finomabb legyen.
Spenótos palacsinta zabpehellyel
Hozzávalók:
Az elkészítést nézzétek meg ITT!