Egyéb kategória

Életünk lapjai: Válás után – „A régi életem akarom. Azt a férfit, akit szeretek!”

Egy, az elmúlt évben elvált olvasónk keresett meg. Szerette volna megosztani velem, velünk történetét, érzéseit. Olvasónk nevét természetesen megváltoztattuk, de érzései áradásának, engedélyével, utat adtunk. Íme Andrea története.

vous - 2018.08.06.
Életünk lapjai: Válás után – „A régi életem akarom. Azt a férfit, akit szeretek!”

Az első éjjel volt a legnehezebb nélküle: amikor el kellett végre fogadnom, hogy tényleg nem marad velem, velünk a férjem. Hogy összepakolt egy autóra való holmit, és elgurult.

Én elhittem minden szavát

Képtelen voltam felfogni, hogy nem számít neki az eltelt 15 év, a millió terv, az élmények. Hogy be kellett látnom, pillekönnyű ígéretekkel traktált annyi éven át. Hogy elfelejtette a pillanatot, amikor először csókolt meg, a napot, amikor összeköltöztünk. A közösen áttanult éjjeleket, a keze ügyébe csempészett forró kávékat, a helyette bevállalt millió munkát és hogy közösen temettük el az öreg macskáját. Elfelejtette az esküvőnk napját. A fogadalmát, amit ő maga fogalmazott meg és amit olyan hévvel szavalt, hogy könnybe lábadt a násznép szeme. Én elhittem minden szavát. Elfelejtette a szülőszobát, ahol fogta a kezem, amíg a fiúnkkal vajúdtam, a pillanatot, amikor először ölelte magához a lányunkat.

Hova lett a sok ígéret, az öröm megélt percei? Hova lett a közös jövő? De leginkább: hova lett a férfi, akit szerettem, akiért rajonganak a gyerekei, akit igazából ma is szeretek. Akit akkor is szeretek, ha tudom, más nő fekszik mellette minden éjjel. Én egyedül vagyok.

A cikk itt még nem ér véget, olvassátok el a folytatást!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.