Egyéb kategória

Rendkívüli intézkedéseket provokál Meghan Markle apja

Meghan Markle apja nemcsak lánya életét nehezíti nyilatkozataival, melyekben hol kritizálja őt, hol pedig arról panaszkodik, hogy Meghan nem boldog, hanem úgy tűnik, az egész palotának fejfáájást okoz feltűnési vágyával.

vous - 2018.08.02.
Rendkívüli intézkedéseket provokál Meghan Markle apja

A királyi palotában a források szerint rendkívüli üléseken vitatják meg, mit is kezdhetnének Thomas Markle folyamatos provokációjával. A Mirror jelentése szerint már háromszor tartottak vészhelyzeti tanácsot arról, hogyan állíthatnák meg a férfit, aki legutóbb arról panaszkodott, hogy nem keresi őt a királyi család, és a királynő nem akar találkozni vele.

Meghan Markle nem kommentálhatja nyilvánosan apja nyilatkozatait, de ez nem jelenti azt, hogy a királyi család ne foglalkozna az üggyel. A források szerint a hercegnének kenyértörésre kell vinnie az ügyet az apjával, hogy valamilyen módon véget érjen a férfi médiahadjárata. Markle három lehetőség közül választhat: egyenesen meg kell kérnie őt, hogy ne bántsa tovább, közvetítő segítségével kell találkoznia vele, vagy teljesen el kell vágnia apjával a szálakat. A hercegné állítólag jelenleg a harmadik verzióhoz áll a legközelebb, de ez a helyzet még változhat.

Objektum doboz

A palotának az a fontos, hogy a hercegné boldog legyen, és mindent megtesznek ennek érdekében. A Mirrornak nyilatkozó forrás szerint Meghant nagyon bántják a történtek, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy biztosítják a jóllétét.

 

Ajánlott cikkek