Egyéb kategória

Ez az a gospel-kórus, akik a hercegi pár esküvőjét feledhetetlenné tették

Harry herceg és Meghan Markle, alias Megán sussexi hercegné esküvőjén egy londoni gospelkórus játszott. De vajon kik ők, és mi történt velük azóta?

vous - 2018.07.24.
Ez az a gospel-kórus, akik a hercegi pár esküvőjét feledhetetlenné tették

A Kingdom Choir nevű formáció, akik Ben E. King néhai amerikai soulénekes dalát, a Stand By Me-t adták elő a májusi királyi ceremónián, már több mint 20 éve koncertezik, de saját albumuk eddig még soha nem jelent meg. Nyilván nem titok, hogy miután az egész világ közvetítette a szertartást, számos megkeresést érkezett hozzájuk különféle kiadóktól, hogy vegyenek fel végre egy önálló anyagot. A brit királyi család rivaldafényében ugyanis minden csillag azonnal fényesebbnek ragyog…

A csapat végül nem is engedte alacsonyra a lécet: az egyik legnagyobb lemezcéggel, a Sony Music-kal sikerült megállapodniuk. Karen Gibson kórusvezető egy rögtönzött sajtótájékoztató keretében a napokban arról számolt be, hogy már aláírták a szerződést, és hamarosan kezdődnek a munkálatok: ez annyit tesz, hogy a tervek szerint november közepén jelenik meg az anyag.

"Nagyon izgulunk, hiszen ez egy óriási lehetőség. Már most több ezer levelet kaptunk, hogy nagyon sokan kíváncsiak az albumunkra. Persze, maradunk azok, akik eddig voltunk: egy igazi gospelkórus" – fogalmazott a vezető.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek