Egyéb kategória

Vírusként terjed a DNS-haj trendje

Úgy tűnik, a fonás terén még mindig lehet újat mondani. A holland fonás után most még tovább lépünk, egészen a kettős spirál ihlette frizurákig.

vous - 2018.07.20.
Vírusként terjed a DNS-haj trendje

A nyár a legjobb alkalom, hogy merészen kísérletezzünk az új frizurákkal, és megtaláljuk az ideális jelölteket a nyaralásra vagy a következő társasági eseményre. A fonás az örök klasszikus, mellyel nem foghatunk mellé, igaz, hogy igényel némi gyakorlatot és kézügyességet. Megéri ezen a téren felzárkóznunk, mert már meg is érkezett az új trend, a DNS-fonás.

Objektum doboz

A nem éppen egyszerű hajköltemény a Rhode Island-i fodrász, Alexandra Wilson találmánya. Először három részre osztjuk a hajat, a középső szekció egy kicsit kisebb, mint a többi. Ezután balról veszünk hozzá egy tincset, fentről kezdjük, majd átbújtatjuk középen, alul, és fent átvezetjük a jobb oldalra. Ezután a jobb oldalról veszünk egy kisebb tincset, alul áthúzzuk, majd középen fent, végül a bal oldalhoz csapjuk. Ha ezt így folytatjuk, akkor a fonás magától elkezd balra csavarodni, de fontos, hogy egyenesen tartsuk, míg fonjuk.

Wilsonnak ez a legvarázslatosabb kreálmánya, de nem az egyetlen különlegesség.

Objektum doboz

A hajszobrász azt mondja, nagyon inspirálja sok pozitív visszajelzés, amit kapott, és örül, hogy sikerült valami igazán különlegeset alkotnia.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.