Egyéb kategória

Tökéletes barátnős program 2.0 – Mi kitaláltuk, ti megcsináljátok

Nem pepecselős, pillanatok alatt kész, és ezerféle módon kihasználható – talán még nem gondoltatok rá, pedig minden lakásban szükség van egy felületre, ahova írni, üzenni lehet. Az üzenőfalak leglátványosabb és legtrendibb változata a krétatábla, amelyet motivációs táblának is használhattok, ráadásul egy barátnőtökkel együtt el is készíthettek.

vous - 2018.07.17.
Tökéletes barátnős program 2.0 – Mi kitaláltuk, ti megcsináljátok
fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhatttok

Objektum doboz

A krétatáblát használhatjátok egyszerű üzenőtáblának, de akár motivációs táblának is. A motivációs tábla lényege, hogy kerüljenek fel rá:

  • célok,
  • álmok,
  • pozitív gondolatok,
  • pozitív üzenetek.

A lényeg, hogy derítsen benneteket jókedvre, ha ránéztek, és inspiráljon minden pillanatban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!