Egyéb kategória

3 + 1 szabadstrand a Balaton déli partján

A balatoni nyaralás legfőbb része mi más is lehetne, mint a strandolás. Mutatunk pár szabadstrandot a déli parton, amit érdemes kipróbálnotok.

vous - 2018.07.14.
3 + 1 szabadstrand a Balaton déli partján
Badacsony Balaton

5 tipp azoknak, akik körbe akarják biciklizni a Balatont

Három éve, szeptemberben fogtuk magunkat a barátnőmmel, felültünk a bringánkra, és körbebringáztuk a Balatont. Ő azóta többször is megjárta a távot, én pedig idén újra készülök. Ha most készültök először az útra, olvassátok el a következő tippeket >>>

1. Siófok, Újhelyi strand

A város nyugati részén elterülő Újhelyi strandon minden megvan, ami egy tökéletes strandoláshoz szükséges. A füves területen a fák alatt elegendő árnyék van, de ha napozni vágytok, arra is találtok helyet bőven. A környéken a lehető legtöbb strandbüfé itt található meg egy helyen. A megfelelő összkomforthoz öltözők, zuhanyzók és illemhelyek is biztosítottak. Ha aktív strandolásra vágytok, az óriási vízicsúszdát ki ne hagyjátok, de sok más sportolási lehetőség közül is választhattok a parton.

Objektum doboz

2. Balatonlellei szabadstrandok

Balatonlelle több kilométeres partszakaszán sok kisebb méretű szabadstrandot találhattok. A legnagyobb méretű Nyugati szabadstrand sekély vizű partjánál hatalmas füves terület, sportpályák, játszóterek, büfék, csúszda is vár rátok.

Objektum doboz

3. Balatonboglár, Platán strand

A több mint 9 hektárnyi strandterület Balatonboglár legnagyobb szabadstrandja. A kellemes balatoni fürdőzés mellett próbáljátok ki a vízibiciklizést, a sportpályákat, vagy csak nyújtózzatok el egy napozóágyon.

Objektum doboz

+1 Balatonmáriafürdő, szabadstrandok

A Balaton déli partjának nyugati végénél található Balatonmáriafürdő településének szabadstrandjai tökéletesek a kellemes, nyugodt kikapcsolódásra. Az Őz utcai szabadstrand például az egyik legkisebb területű strand, mely a település legcsendesebb parti területrészén található.

Objektum doboz

Balaton

A lángoson túl… – Kedvenc balatoni éttermeink egy helyen

A Balaton szó hallatán legtöbben egy jó hekkre, lángosra és a tömeges strandolásra gondolnak elsőként. Pedig a magyar Riviérán számos látni-, „ennivaló” hely akad. A VOUS-lányokkal közösen ezúttal képzeletben felszálltunk a jó öreg Kék Hullámra, és meg sem álltunk Balatonig. Tartsatok velünk, eláruljuk, hova látogassatok >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.