Egyéb kategória

Meghan Markle politikai témában foglalt állást? – Bye-bye királyi protokoll!

Írországi látogatása során kényes témában foglalt állást az ifjú hercegné, amivel ismét áthágta a királyi protokoll egyik fontos szabályát.

vous - 2018.07.12.
Meghan Markle politikai témában foglalt állást? – Bye-bye királyi protokoll!

Harry herceg és az újdonsult hercegné, Meghan Markle Írországi látogatásuk közben Catherine Noone szenátorral is találkoztak, akivel szóba került az országban nemrég leszavazott abortusztilalom is. Noone szenátor nem sokkal később ezt egy twitteren is megosztotta:

A hercegnével beszélgettünk a legutóbbi népszavazási eredményekről. Érdeklődéssel követte az eséményeket s elégedett volt az eredménnyel – írta.

A tweet nem sokkal később azonban törlésre került, valószínűleg nem véletlenül, ugyanis II. Erzsébetnek és a királyi család tagjainak politikailag teljes mértékben semlegesnek kell lenniük, így hivatalosan nem foglalhatnának politikai állást. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.