Egyéb kategória

Meglepődnél, ha tudnád, mit nem viselhet Meghan Markle

Meghan Markle még csak most került be a királyi családba, de máris sok mindenről le kellett mondania.

vous - 2018.07.07.
Meglepődnél, ha tudnád, mit nem viselhet Meghan Markle

Nem lehet saját közösségi oldala, nem fotózkodhat a rajongókkal, nem ehet fokhagymát, és a viselkedési és étkezési szabályokon túl a stílusra és az öltözködésére is figyelnie kell. Olyan apróságokra is, mint hogy ne viseljen színes körömlakkot. Le kell mondania a miniszoknyáról, a bikiniről, és ami a legmeglepőbb, a telitalpú cipőről is. Erzsébet királynő menyeként, Kate Middleton után Meghan Markle sem hordhatja tovább ezt a kényelmes nyári lábbelit.

Habár újra divat a telitalpú, Erzsébet királynő mégis utálja.

Attól függetlenül, hogy az etikett nem szabja meg, mégsem viselhetik, a királynő kérésére.

Objektum doboz

Objektum doboz

mengyan-eszter-zold-fenntarthato-divat-nes-cipo

10 magyar cipő 10 magyar tervezőtől (nem csak) tavaszra <3

A tavaszi kabátok és tavaszi táskák után most a cipőket vettük szemügyre. Úgy gondoljuk, hogy fontos a hazai „divatipar” és a hazai divatélet támogatása. Arra biztatunk benneteket, hogy ha tehetitek, inkább válasszátok a magyar alkotókat, tervezőket, akik hazai munkaerővel dolgoznak. Inkább legyen kevesebb darab a szekrényetekben, de azok legyenek tartós, minőségi holmik, amelyekkel valóban egyedivé válhattok, és nem csak az egyediség illúzióját kapjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.