A tepsis csirkemell az egyik nagy kedvencünk, házias, családias, minimális munkával és maximális elégedettséggel tálalható. Most sajttal, tejszínnel és néhány zöldséggel készült, omlós, szaftos, biztos sikert arat!
Pofonegyszerű, isteni és kiadós – ez a legjobb kombináció, amit csak kívánhatunk egy olyan jóféle fogástól, mint a tepsis csirkemell tejszínnel és sajttal sütve, zöldségekkel felturbózva. Percek alatt előkészíthető, változatosan variálható, és egy kicsit mindenki a maga ízlésére hangolhatja a fűszerezést.
A csirkemellszeletek mellé most cukkini, gomba és paradicsom került a tepsibe, fűszerként fokhagyma és provence-i keverék, és a tejszínbe is került némi reszelt sajt, ami krémesebbé, sűrűbbé teszi a szószt, illetve még jobban átjárja a sajtos íz a zöldségeket. Aki szereti, füstölt sajttal is kipróbálhatja, vagy ízlés szerint gazdagíthatja más zöldségekkel és fűszerekkel, nem fog csalódást okozni…
Nyári sajtos tepsis csirkemell
Hozzávalók:
Az elkészítéshez kattintsatok IDE!