Egyéb kategória

Kaia Gerber és Naomi Campbell együtt – Cindy Crawford lánya a legnagyobb ikonok mellett vonult a kifutón

Nem volt kétség: Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya a legnagyobbak közé került. A Miu Miu Cruise Collection bemutatóján olyan ikonok mellett vonult a kifutón, mint Naomi Campbell, akivel még az édesanyja is bemutatózott egykor... őőő... nem is olyan rég!

vous - 2018.07.01.
Kaia Gerber és Naomi Campbell együtt – Cindy Crawford lánya a legnagyobb ikonok mellett vonult a kifutón
Objektum doboz

Három ikon: Naomi Campbell (48 éves), Kaia Gerber (16 éves) és Adriana Lima (37 éves)

Objektum doboz

Kaia Gerber 2017 őszén lépett először divathéten a kifutóra. Azóta folyamatosan dolgozik. 

Objektum doboz

Naomi Campbell a divatvilág rocksztárja, ez nem is kérdés. Aki ezt elhitette velünk, az John Casablancas, akiről ezt a cikket mindenképp olvassátok el!

Objektum doboz

Adriana Lima a boksztól van ilyen jó formában (na, meg a gének…)

Objektum doboz

A kifutóra lépett Uma Thurman is.

Objektum doboz

És a Trónok harca sztárja, Gwendoline Christie is. Sajnos, tőle egyelőre csak azt tudjuk megkérdezni, mit gondol a következő szezonról, de a következő évadról nem beszélhet.

Objektum doboz

Sokan amúgy cikkeztek arról is, hogy Kaia túlvállalja magát, sok neki ennyi munka. Nem biztos, hogy ha az édesanyja bírta, akkor ő is fogja. Nemrég ez a fotó verte ki a biztosítékot: Kaiát ijesztően vékonynak látják. Azt azonban ne felejtsük el, hogy Cindy Crawford valószínűleg pontosan tudja, milyen közegbe engedte be a lányát, és a mai működését is ismeri a divatiparnak. Ahogy az sem mindegy, hogy Kaia 16 éves és 175 centi magas kajla kamaszlány, aki valószínűleg pont ebben a fázisban van.

Objektum doboz

Martha Hunt

„A földre kabátok voltak terítve, amin aludhattak a lányok” – A modellvilág színfalai mögött

Elég csak egyetlen pillantást vetni a modellek Insta-fotóira, és máris irigykedni kezdünk. Ezek alapján ugyanis úgy tűnik, mintha az egész életük egy nyaralás lenne, csodaszép ruhákat kapnak, és hírességekkel bulizhatnak. Nem egy rossz dolog, igaz? Egy szupermodell elárulta, mi az, amit nem látunk a színfalak mögött. Kattintsatok ide >>> a cikkért!

Ajánlott cikkek