Egyéb kategória

Tess Hollidayból életmód-magazin címlaplány lett

Tess Holliday plus size modell. Nem kicsit, nagyon. Nem azért nevezik annak, mert 34-es helyett 38-as méretet hord, hanem mert valóban erőse telt idomokkal büszkélkedhet. Merthogy büszkélkedik, nem szégyenkezik. És milyen jól teszi!

vous - 2018.06.28.
Tess Hollidayból életmód-magazin címlaplány lett
Objektum doboz

Azt már megszokhattuk, hogy időről időre gömbölyded szépségeket is látunk a magazinok címoldalán. Más azonban, ha egy divatmagazinról van szó, mint amikor egy egészséges életmódot promotáló lapról beszélünk. A Self magazin az utóbbi kategóriába tartozik, ennek megfelelően tehát eddig csak izmos, kisportolt szépségek kaptak helyet a címoldalon.

Carolyn Klystra főszerkesztő beköszönőjében arról beszél, hogy ideje szembenéznünk azzal, hogy a puszta súly és forma semmit sem árul el az illető egészségi állapotáról, hiszen némi túlsúllyal is lehet valaki teljesen fitt. Beszél arról is, hogy még ha az extra kilók hosszútávon meg is terhelik esetleg a szív- és érrendszert, első látásra senkiről sem tudjuk, hol jár épp az egészséges életmód felé vezető úton:

akárhogy is, támogatásra neki is szüksége van, lehet.

Maga a modell boldog, hogy végre „kövér test” került a címlapra, hiszen róluk eddig az egészség kapcsán csak pejoratív kontextusban esett szó. Holliday egyébként a magazin első digitális kiadásának címlapján kapott helyet, és a visszajelzések egyelőre pozitívak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

mengyan-eszter-szemelyi-edzo

Nem ment fel a soványság, nem ment fel a plus size mozgalom – Rendszeresen mozogni igenis muszáj

„Lányom, nagyon sovány vagy, elférne rajtad pár kiló!” A lányom megszólítással, de anélkül is számtalanszor hallottam ezt a mondatot az utóbbi években. Arra persze magamnak kellett rájönnöm – némi segítséggel azért –, hogyan és miért érdemes felszedni azt a néhány pluszkilót. A megoldás nem a hízókúrában, hanem a rendszeres testmozgásban keresendő, ami magával hozta a rendszeres táplálkozást is, és 3 kilót, amiből egy sem látszódik. Mengyán Eszter cikkét ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.