Egyéb kategória

Tess Hollidayból életmód-magazin címlaplány lett

Tess Holliday plus size modell. Nem kicsit, nagyon. Nem azért nevezik annak, mert 34-es helyett 38-as méretet hord, hanem mert valóban erőse telt idomokkal büszkélkedhet. Merthogy büszkélkedik, nem szégyenkezik. És milyen jól teszi!

vous - 2018.06.28.
Tess Hollidayból életmód-magazin címlaplány lett
Objektum doboz

Azt már megszokhattuk, hogy időről időre gömbölyded szépségeket is látunk a magazinok címoldalán. Más azonban, ha egy divatmagazinról van szó, mint amikor egy egészséges életmódot promotáló lapról beszélünk. A Self magazin az utóbbi kategóriába tartozik, ennek megfelelően tehát eddig csak izmos, kisportolt szépségek kaptak helyet a címoldalon.

Carolyn Klystra főszerkesztő beköszönőjében arról beszél, hogy ideje szembenéznünk azzal, hogy a puszta súly és forma semmit sem árul el az illető egészségi állapotáról, hiszen némi túlsúllyal is lehet valaki teljesen fitt. Beszél arról is, hogy még ha az extra kilók hosszútávon meg is terhelik esetleg a szív- és érrendszert, első látásra senkiről sem tudjuk, hol jár épp az egészséges életmód felé vezető úton:

akárhogy is, támogatásra neki is szüksége van, lehet.

Maga a modell boldog, hogy végre „kövér test” került a címlapra, hiszen róluk eddig az egészség kapcsán csak pejoratív kontextusban esett szó. Holliday egyébként a magazin első digitális kiadásának címlapján kapott helyet, és a visszajelzések egyelőre pozitívak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

mengyan-eszter-szemelyi-edzo

Nem ment fel a soványság, nem ment fel a plus size mozgalom – Rendszeresen mozogni igenis muszáj

„Lányom, nagyon sovány vagy, elférne rajtad pár kiló!” A lányom megszólítással, de anélkül is számtalanszor hallottam ezt a mondatot az utóbbi években. Arra persze magamnak kellett rájönnöm – némi segítséggel azért –, hogyan és miért érdemes felszedni azt a néhány pluszkilót. A megoldás nem a hízókúrában, hanem a rendszeres testmozgásban keresendő, ami magával hozta a rendszeres táplálkozást is, és 3 kilót, amiből egy sem látszódik. Mengyán Eszter cikkét ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.