Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy nem fél kimutatni az érzelmeit mások előtt

Megvan az a pár a villamoson vagy metrón, akik le sem tudják venni egymásról a kezüket, és már-már arcpirító módon adják tudtára mindenkinek, hogy ők bizony összetartoznak? Na, ők valószínűleg ez a 3 csillagjegy közé tartoznak, ugyanis nem félnek az érzelmeik kimutatásától, és szeretik nyíltan felvállalni, mennyire szeretik a másikat – ha nem is feltétlenül szerelmi, de baráti alapon is.

vous - 2018.06.27.
Ez a 3 csillagjegy nem fél kimutatni az érzelmeit mások előtt

Kos

A Kosok imádják kimutatni a szeretetüket, nem félnek megérinteni valakit, ez a szerelemnyelvük, és használják is eleget. Mind kettesben, mind nyilvánosan szeretik kimutatni, hogy a párjuk az övék: megfogják a kezüket, átölelik őket, és társaságban is szívesen csókolóznak velük, egyáltalán nem jönnek zavarba. A Kosoknál ez nem territoriális ösztönből fakad, egészen egyszerűen így szeretnek, és büszkék, meg akarják mutatni, hogy kivel kötik össze a mindennapjaikat. Legyünk mi is büszkék, hiszen nagyon ritka, ha valaki ennyire kötődik hozzánk, és nem is fél megmutatni.

Mérleg

A Mérleg egy érzékeny csillagjegy, nem fél kimutatni az érzéseit, és úgy gondolja, hogy mindig vállalnia kell azt, amit gondol és érez. Számára ez az őszinteség. A barátait éppen olyan szívesen öleli meg, mint a szerelmét, és a családjában is kimutatja fizikailag is, hogy ki az, akihez a legközelebb áll – ő az, aki szívesen kucorodik a szülei ölébe, vagy hagyja a testvérének és a gyerekeinek, hogy az ő ölében aludjanak el. A testi érintés a Mérleg számára legalább annyira fontos, mint az érzelmek.

Olvassátok tovább a cikket ITT.

horoszkópok

Ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait!

Az, hogy képesek vagyunk-e ráérezni a megfelelő időzítésre, rengeteg mindenen múlik – többek között azon is, hogy mi a csillagjegyünk, ugyanis ez a három asztrológiai jegy képtelen a megfelelő időben a megfelelő dolgot mondani és tenni. Vagyis ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.