Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy nem fél kimutatni az érzelmeit mások előtt

Megvan az a pár a villamoson vagy metrón, akik le sem tudják venni egymásról a kezüket, és már-már arcpirító módon adják tudtára mindenkinek, hogy ők bizony összetartoznak? Na, ők valószínűleg ez a 3 csillagjegy közé tartoznak, ugyanis nem félnek az érzelmeik kimutatásától, és szeretik nyíltan felvállalni, mennyire szeretik a másikat – ha nem is feltétlenül szerelmi, de baráti alapon is.

vous - 2018.06.27.
Ez a 3 csillagjegy nem fél kimutatni az érzelmeit mások előtt

Kos

A Kosok imádják kimutatni a szeretetüket, nem félnek megérinteni valakit, ez a szerelemnyelvük, és használják is eleget. Mind kettesben, mind nyilvánosan szeretik kimutatni, hogy a párjuk az övék: megfogják a kezüket, átölelik őket, és társaságban is szívesen csókolóznak velük, egyáltalán nem jönnek zavarba. A Kosoknál ez nem territoriális ösztönből fakad, egészen egyszerűen így szeretnek, és büszkék, meg akarják mutatni, hogy kivel kötik össze a mindennapjaikat. Legyünk mi is büszkék, hiszen nagyon ritka, ha valaki ennyire kötődik hozzánk, és nem is fél megmutatni.

Mérleg

A Mérleg egy érzékeny csillagjegy, nem fél kimutatni az érzéseit, és úgy gondolja, hogy mindig vállalnia kell azt, amit gondol és érez. Számára ez az őszinteség. A barátait éppen olyan szívesen öleli meg, mint a szerelmét, és a családjában is kimutatja fizikailag is, hogy ki az, akihez a legközelebb áll – ő az, aki szívesen kucorodik a szülei ölébe, vagy hagyja a testvérének és a gyerekeinek, hogy az ő ölében aludjanak el. A testi érintés a Mérleg számára legalább annyira fontos, mint az érzelmek.

Olvassátok tovább a cikket ITT.

horoszkópok

Ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait!

Az, hogy képesek vagyunk-e ráérezni a megfelelő időzítésre, rengeteg mindenen múlik – többek között azon is, hogy mi a csillagjegyünk, ugyanis ez a három asztrológiai jegy képtelen a megfelelő időben a megfelelő dolgot mondani és tenni. Vagyis ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!