Egyéb kategória

A trópusi naplemente vöröse a legmenőbb szín, amit viselhettek

Forró hangulatú estén mutatta be Iszak Eszti saját márkája, az ISAAN 2018-as nyári kollekcióját. Az ISAAN SS18 darabjait a csinos műsorvezető utazásai, a naplemente és a trópusi hangulat ihlette, így a piros mellett a mályva és menta színek dominálnak. Ezek megihlettek bennünket is, és összegyűjtöttünk néhány szuper inspirációs fotót. Így viseljétek a pirosat idén nyáron!

vous - 2018.06.26.
A trópusi naplemente vöröse a legmenőbb szín, amit viselhettek
Iszak Eszti ISAAN

A ‘The Red Night’ névre keresztelt bemutató koncepciója a piros szín köré épült.

Második alkalommal prezentálta közösen az ISAAN és a MINI WALLIS MOTOR PEST Iszak Eszti új kollekcióját, amely idén igazán különleges és vérforraló vonalat képviselt. A kiállított piros MINI modellekhez ugyanis tökéletesen illeszkedett Eszti nyári kollekciója, amit külön erre az eseményre bővített ki piros kreációival.   A márka újdonsága az egyedi tervezésű ISAAN táska, melyet cserélhető fedőlapokkal és pántokkal alakíthatunk az aktuális szettünkhöz.

Hogyan viseljétek a pirosat idén nyáron?

  • Bátran.
  • Örömmel.
  • Életigenlően.
  • Szenvedéllyel.
  • Szerelmesen.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Közönséges? Dehogy! Megmutatom, hogyan néz ki jól a piros szín a lakásban

Legyen vörös! De melyik? – Teszteljétek, a vörös hány árnyalatát ismeritek!

A vörös szenvedélyes, szexi, buja, erotikus, erős, drámai, a kezdet és a vég színe egyben. A piros dinamikus, friss, életigenlő, pezsdítő. Egyedül a magyar nyelv különbözteti meg ennek a színtartománynak a sötétebb és világosabb árnyalatait: a vöröseket és a pirosakat. Egy jó vörös vagy piros kiemeli a szépségeteket és kiemel benneteket a tömegből. A bátrak színe. Tudni kell viselni, mert nem lehet benne elbújni. De ha már valaki eljut addig, hogy viseli ezeket, miért is akarna elbújni, nem igaz? TESZT >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.