Egyéb kategória

Minden csillagjegy másképp áll a munkához, avagy így dolgoztok a horoszkópotok szerint

Mindenkire másképp hathat a munkahelyi stressz, a hajtás, de akár egy átlagos, eseménymentes hétköznap is. Mások ugyanis az igényeink, és másképp állunk a munkához is. Van, aki örömét leli abban, ha van egy kis versenyhelyzet, más pedig épp a csendes, nyugodt légkört kedveli. Talán nem meglepő, de a születési dátumunknak is köze lehet ahhoz, ahogyan a munkához állunk. Mutatjuk, így dolgozunk a horoszkópunk szerint.
 

vous - 2018.06.25.
Minden csillagjegy másképp áll a munkához, avagy így dolgoztok a horoszkópotok szerint

Kos

Igencsak szenvedélyesen állnak a munkához a Kosok – tele vannak energiával és ötletekkel ahhoz, hogy megoldják a problémákat és elvégezzék a rájuk szabott feladatokat. Szívesen segítenek másoknak, alakítják a vállalati környezetüket, és spórolnak a fizetésükből, hogy megvalósíthassák az álmaikat.

Bika

Természetesen a kényelem az egyik legfontosabb szempont, ha egy Bika dolgozni kezd. Szeretik, ha minden a kezük ügyében van, amire csak munka közben szükségük lehet – kedvelik az otthonosan berendezett irodát, íróasztalt. No és persze azt is szeretik, ha a munkaidő későn kezdődik és hamar véget ér.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei szeretnek hangot adni a véleményüknek. És igyekszenek mindig úgy alakítani a dolgokat, hogy végül vezető pozícióba kerüljenek – persze ha sikerül nekik, mert olykor túlzásba esnek, és akkor épp az ellenkezőjét érik el. Egyébként szívesen kommunikálnak a kollégákkal, ezért általában nagy népszerűségnek örvendenek.

Rák

Érzelmesek és intuitívak a Rákok – a munkahelyükön mindig igyekeznek megbizonyosodni arról, hogy a csapatuk egységes, és megfelelő a cél eléréséhez. Szeretik a csapatmunkát, az érzést, hogy együtt tesznek valamit, valami nagyot, a közösség lelkei lehetnek. Lelkesedésük másokat is motiválhat a közös munkára és a közös időtöltés élvezetére.

Oroszlán

A tisztességes fizetés és a munkában való elismerés a legfontosabb az Oroszlánok számára. Nemigen rajonganak azokért a munkákért, amiknél nem derül ki azonnal, hogy mennyit érnek. Szívesen alakítják úgy a dolgokat, hogy véletlenül beszédbe elegyedhessenek a főnökkel – így kikérhetik a véleményüket, vagy elmondhatják céljaikat, elképzeléseiket.

Olvasd tovább a cikket ide kattintva!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.