Egyéb kategória

Minden csillagjegy másképp áll a munkához, avagy így dolgoztok a horoszkópotok szerint

Mindenkire másképp hathat a munkahelyi stressz, a hajtás, de akár egy átlagos, eseménymentes hétköznap is. Mások ugyanis az igényeink, és másképp állunk a munkához is. Van, aki örömét leli abban, ha van egy kis versenyhelyzet, más pedig épp a csendes, nyugodt légkört kedveli. Talán nem meglepő, de a születési dátumunknak is köze lehet ahhoz, ahogyan a munkához állunk. Mutatjuk, így dolgozunk a horoszkópunk szerint.
 

vous - 2018.06.25.
Minden csillagjegy másképp áll a munkához, avagy így dolgoztok a horoszkópotok szerint

Kos

Igencsak szenvedélyesen állnak a munkához a Kosok – tele vannak energiával és ötletekkel ahhoz, hogy megoldják a problémákat és elvégezzék a rájuk szabott feladatokat. Szívesen segítenek másoknak, alakítják a vállalati környezetüket, és spórolnak a fizetésükből, hogy megvalósíthassák az álmaikat.

Bika

Természetesen a kényelem az egyik legfontosabb szempont, ha egy Bika dolgozni kezd. Szeretik, ha minden a kezük ügyében van, amire csak munka közben szükségük lehet – kedvelik az otthonosan berendezett irodát, íróasztalt. No és persze azt is szeretik, ha a munkaidő későn kezdődik és hamar véget ér.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei szeretnek hangot adni a véleményüknek. És igyekszenek mindig úgy alakítani a dolgokat, hogy végül vezető pozícióba kerüljenek – persze ha sikerül nekik, mert olykor túlzásba esnek, és akkor épp az ellenkezőjét érik el. Egyébként szívesen kommunikálnak a kollégákkal, ezért általában nagy népszerűségnek örvendenek.

Rák

Érzelmesek és intuitívak a Rákok – a munkahelyükön mindig igyekeznek megbizonyosodni arról, hogy a csapatuk egységes, és megfelelő a cél eléréséhez. Szeretik a csapatmunkát, az érzést, hogy együtt tesznek valamit, valami nagyot, a közösség lelkei lehetnek. Lelkesedésük másokat is motiválhat a közös munkára és a közös időtöltés élvezetére.

Oroszlán

A tisztességes fizetés és a munkában való elismerés a legfontosabb az Oroszlánok számára. Nemigen rajonganak azokért a munkákért, amiknél nem derül ki azonnal, hogy mennyit érnek. Szívesen alakítják úgy a dolgokat, hogy véletlenül beszédbe elegyedhessenek a főnökkel – így kikérhetik a véleményüket, vagy elmondhatják céljaikat, elképzeléseiket.

Olvasd tovább a cikket ide kattintva!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek