Egyéb kategória

Ha nem sírtatok apák napján, most fogtok: Jennifer Garner szívszorító sorokat posztolt Ben Affleckről

Hiába váltak szét 2015-ben, Jennifer Garner a világ legjobb édesapjának tartja volt férjét és három gyermeke apját. Olyan posztot tett ki Ben Affleckről, amire minden férfi vágyik. Sírni fogtok.

vous - 2018.06.18.
Ha nem sírtatok apák napján, most fogtok: Jennifer Garner szívszorító sorokat posztolt Ben Affleckről

A gyerekeink szerencsések, hogy olyan édesapjuk van, aki úgy néz rájuk, ahogy te nézel rájuk, és aki úgy szereti őket, ahogy te szereted őket.

Objektum doboz

Jennifer Garner és Ben Affleck tíz évig voltak házasok. A tizedik házassági évfordulójuk után egy nappal, 2015-ben jelentették be, hogy különválnak. Bár úgy tűnt, sikerül rendezni a kapcsolatukat, végül 2017-ben elváltak. A párnak három gyereke van: Violet Anne (2005), Seraphina „Sera” Rose Elizabeth (2009), Samuel „Sam” (2012).

A színésznő apák napján az édesapjáról is posztolt egy képet.

Objektum doboz

sellei lilla szerzofoto

„Újra szeretni? Képtelenség!” – egy tündérmese, ami felülírja a bizalomvesztést

Egy válás hatalmas trauma, még annak is, aki így döntött, vagy még akkor is, ha mindketten tudják, jobb lesz külön. Akkor pedig még nagyobb trauma, ha az ember a végsőkig kitartott, újra és újra próbálkozik, de mégsem működik, feladni kényszerül. Kudarc és gyász – vegyes érzelmek dúlnak ilyenkor, és talán még inkább csalódik az illető, hiszen úgy érzi, beleadott apait-anyait és ennek ellenére sem jött össze. Ha pedig megcsalás is van, az tovább fokozza a nehézségeket, a csalódást. Ezután hogyan lehet bízni, és egy új kapcsolatot felépíteni? Séllei Lilla korábbi cikkében megtaláljátok a választ.

Ajánlott cikkek