Egyéb kategória

Ugyanazt a ruhát viselte! Zsófia hercegné beleszeretett Meghan Markle ruhájába

Károly Fülöp svéd királyi herceg feleségére, Zsófia hercegné valószínűleg beleszeretett Meghan Markle esküvői buliruhájába, mert a minap azt viselte egy rendezvényen. Az Instagramon máris megy a hasonlítgatás, hogy kinek áll jobban a ruha.

vous - 2018.06.15.
Ugyanazt a ruhát viselte! Zsófia hercegné beleszeretett Meghan Markle ruhájába

Mindkét hercegné légies, vékony, arisztokratikus teremtés, holott egyikük sem nemesi családból származik. Meghan Markle-ről itt már mindent elmeséltünk, Zsófia hercegnéről pedig szintén érdemes felidézni néhány apróságot.

Nem elég, hogy a herceggel egy éjszakai bárban találkozott, valószínűleg sosem készült hercegnénak. Férfimagazinba készültek róla fotók, és szerepelt az Éden Hotel svéd verziójában, ahol egészen a döntőig jutott. A média és a svédek is imádják, 2015-ben feleségül ment Károly Fülöphöz, azóta pedig két gyermekük is született: Sándor és Gábriel hercegek.

Visszatérve a ruhára: Meghan Markle természetesen fehéret viselt, hiszen ez volt az esküvői buliruhája. Zsófia hercegné pedig gyönyörű fenyőzöldet választott, amely kiemeli hófehér bőrét és ragyogó tekintetét.

Szerintünk nem kell senkit senkivel összehasonlítani. Mindketten csodásan néztek ki a ruhájukban.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek