Egyéb kategória

Így tüntethetitek el pillanatokon belül a szem alatti karikákat

Szinte semmi sem öregít egy arcot annyira, mint a szem alatt éktelenkedő sötét foltok, nem csoda tehát, hogy mindenki igyekszik megszabadulni tőlük reggelenként. Súlyos ezreket költünk púderre, alapozóra, korrektorra, holott pár egyszerű, filléres trükkel percek alatt halványíthatjuk őket.

vous - 2018.06.11.
Így tüntethetitek el pillanatokon belül a szem alatti karikákat

Mandulaolaj

A mandulaolaj számos bőrvilágosító összetevőt tartalmaz, niacint, fitoszterineket és E-vitamint, melyek stimulálják a bőrünkben lévő kollagént. Érdemes lefekvés előtt használni: egy nagyon keveset masszírozzunk be bőrünkbe gyengéd mozdulatokkal, hogy éjjel kifejthesse hatását.

Uborka

Biztos mindannyian láttunk már olyan filmet, melyben a hősnő egy nehéz nap után vagy éppen a szépségszalonban a szemén egy-egy uborkaszelettel relaxál. Nos, nem véletlen, hiszen a zöldségben található aszkorbin- és kávésav képes csökkenteni a bőr vízvisszatartását, és egyéb olyan összetevőket tartalmaz, melyek csökkentik a szem alatti sötét karikák tónusát. Vágjunk két vastag szelet uborkát, hagyjuk állni 30 percet, tegyük a karikáinkra legalább 15 percre, majd mossunk meg arcunkat hideg vízzel.

További praktikákért nézzétek meg a Ridikül oldalát!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek