Egyéb kategória

A babakéktől a tengerészig – Katalin hercegné legszebb kék ruhái

Katalin hercegné stílusa klasszikus, mégis nagyon mai nő hatását kelti. Azt csak 50 év múlva tudjuk megmondani, mennyire időtállóak a jellegzetes kabátruhái, a testszínű magas sarkú cipői. Az biztos, hogy mióta hercegné lett, kevés kivetnivalót találni az öltözködésében. Az egyik kedvenc színe a kék, amelyet nyár színtípusba tartozó nőként bármikor viselhet is. A babakéktől kezdve a felhőkéken át az éjkékig minden jól áll neki. Sőt, még az élénk királykékben sem mutat rosszul. Inspirációként megmutatjuk rajta a kedvenc kék ruháinkat.

vous - 2018.06.07.
A babakéktől a tengerészig – Katalin hercegné legszebb kék ruhái
kék

Egy szín, aminek minden ruhatárban ott a helye – így viseljetek kéket a színtípusotok szerint!

A kék szín magabiztosságot, reményt sugároz. Egy alapszín, amely a ruhatárunknak is az alapjait kéne hogy képezze. Hogy miért? Mert könnyen párosítható! Tartsatok velünk, megmutatjuk, melyik árnyalatokat hordhatjátok!

Mi az a színtípus?

Ma már Magyarországon is dolgoznak szín- és stílustanácsadók, akik a természetes (!) hajszínetek, szemszínetek és bőrszínetek kontrasztjai, harmóniája alapján négy fő típusba (tavasz, nyár, ősz, tél) és azon belül is a további három altípus valamelyikébe képesek besorolni benneteket. Itt írtunk >>> a módszerről bővebben is.

Ha ismeritek a színtípusotokat, nemcsak egyszerűbb lesz a vásárlás (könnyebb válogatni a ruhák között), hanem sokat spórolhattok azzal, hogy biztosan nem vesztek meg olyan ruhákat, amelyekről tudjátok: nem is áll jól a színe.

A fekete mindenkinek jól áll? Dehogy!

Sok helyen olvasni, hogy a fekete ruhák alapdarabnak számítanak, és mindenkinek jól állnak. Ez egy olyan tévhit, amelyet a színtanácsadók kemény munkával igyekeznek kiverni a fejünkből. A keretes írásban található cikkben elolvashatjátok, melyik az a két árnyalat, amely mindenkinek jól áll.

koszorúslányok

Két szín, ami minden koszorúslánynak biztosan jól áll

Aki volt már koszorúslány, az pontosan tudja, milyen nehéz több nő stílusát összehangolni, és mindeközben a menyasszony elképzeléseinek is megfelelni. Abban az egyben tudok segíteni, melyik az a két szín, amivel nem lőhettek mellé. (A mellékelt fotón ezek a színek nem szerepelnek…)

Kattintsatok ide >>> a folytatásért!

Kedvenc kékjeink Katalinon

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek