Egyéb kategória

Élő szexbabává műttette magát a kétgyerekes anyuka

Vajon mi visz rá egy teljesen átlagos külsejű fiatal nőt arra, hogy minden pénzét arra költse, hogy szextárgyként nézzen ki? Cindy Moore még csak 31 éves, de máris több tucat műtéten van túl, és úgy érzi: hosszú út áll még előtte.

vous - 2018.06.04.
Élő szexbabává műttette magát a kétgyerekes anyuka
Objektum doboz

A 31 éves kétgyerekes anyuka A kosaras melleit F-esre műttette, három havonta tölteti ajkait, hogy azok a szexbabákat idéző módon hatalmasak legyenek, és természetesen póthajat is kapott. Cindy minden vágya, hogy aki ránéz, az rögtön egy szexi mangafrizurára vagy épp egy szexshopban kapható guminőre, esetleg prémium szexrobotra asszociáljon.

„Imádom az emberek fején a döbbenetet, amikor meglátnak.

Épp most változtattam meg az autóm rendszámát arra, hogy „doll” (baba). Egy pár kilótól még meg kell szabadulnom, hogy igazán úgy nézzek ki, ahogy tetszem magamnak, de már így is szuperül érzem magam”

– nyilatkozta nemrég.

Objektum doboz

Cindy már 19 évesen is élt-halt a műanyag külsőért, de igazán akkor bolondult meg, amikor kiderült, hogy két gyerkőcének apja megcsalta őt. Ekkor drasztikus fogyókúrába kezdett, és hamarosan műtét műtétet követett.

„Ez egy főállás. Naponta 5-6 órát foglalkozom a külsőmmel és az Instagram-oldalammal, ahol már több mint 35 ezer követő van. És ez még csak a kezdet”

– teszi hozzá a világhírnévre vágyó szexrobot-wannabe, akik sokak szerint elsősorban figyelemre és szeretetre vágyik…

Objektum doboz

fog száj takargatás hazugság

Unatkoznak, vagy mi bajuk van? Trend lett mosolygödröcskét plasztikáztatni

Tudjátok, vannak azok, akik amikor mosolyogni kezdenek, mosolygödröcske jelenik meg az arcukon. Vagy az egyik oldalon, vagy mindkettőn. Mindig is tetszettek ezek a gödröcskék, de eszembe nem jutna, hogy ilyet plasztikáztassak magamnak. Nem így másoknak!

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!