Egyéb kategória

Kihagyhatatlan, ahogy J.Lo fehérneműben grillez és struccot sétáltat

Ha Jennifer Lopez új videóklippel jelentkezik, az mindig nagy szám, hiszen elképesztő szettekben nyomul. Na, az elképesztő szettek most hatványozódnak, legújabb kisfilmje valami zsenális. 

vous - 2018.05.29.
Kihagyhatatlan, ahogy J.Lo fehérneműben grillez és struccot sétáltat

Jennifer Lopez Cardi B-vel és DJ Khaleddel közösen készítette el legújabb dalát és hozzá a videóklippet. A spanyol-angol nyelvű Dinero című számhoz készült kisfilmben J. Lo fehérneműben grillez, félmeztelen fiúkkal pókerezik, mályvacukrot süt pénzen, stuccot sétáltat pórázon, Cardi B pedig pénzzel golfozik. A videó egyszóval zseniális lett, olyan szettekkel, hogy csak ámulunk. 

Nem utolsó sorban a dal is nagyon fülbemászó – nekünk most az egyik kedvencünk. Azt viszont sajnáljuk, hogy nem színesben láthatjuk a videót. 

Objektum doboz

Nagyon menő!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez eszméletlen ruhában ünnepelte születésnapját – kár, hogy csak egyszer lehet lájkolni!

Jennifer Lopez és szerelme, Alex Rodriguez két nap eltéréssel ünnepli születésnapját, ezért egy közös partin mutatták meg, hogyan is kell bulizni. Álomszép fotók következnek J.Lo-ról!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.