Egyéb kategória

5+1 kedvenc videóklippünk a születésnapos Kylie Minogue-tól

Kylie Minogue ma ünnepli 50. születésnapját. Mivel nagyon kedveljük az énekesnőt, és mert persze a kerek születénapja elég jó aprópó, az alábbiakban összeállítottuk a top 5+1 kedvenc dalunkat az énekesnőtől. 

vous - 2018.05.28.
5+1 kedvenc videóklippünk a születésnapos Kylie Minogue-tól

Talán a Z generációnak már kevésbé számít ikonnak Kylie Minogue (ők egy másik Kylie-ért rajonganak), de az Y generáció még áhítattal nézte a zenecsatornákon Kylie nagy visszatérő klipjeit a 2000-es évek elején. Mi abszolút ezen tábort erősítjük, sőt előszeretettel bulizunk az első dalaira, még a '80-as évekből. 

Objektum doboz

Kevesen tudják, de Kylie gyerekszínészként kezdte pályafutását, csak 1987-ben indult be zenei karrierje, olyan dalokkal mint az I Should Be So Lucky és a The Loco-motion.  Azóta Kylie összesen 14 stúdióalbumot adott ki.

Kylie Minogue nők millióinak példaképe, nem csak zeneikarrierje miatt.

36 évesen az énekesnőnél mellrákot diagnosztizák, később mesélte csak el, hogy először észre sem vették betegségét, félrediagnosztizáltak – ennek ellenére Kylie betegségét korai stádiumban fedezték fel. Később megműtötték majd kemoterápiás kezelést is kapott, melyről úgy nyilatkozott, hogy olyan volt, mint „egy nukleáris bombával való találkozás”.  

Objektum doboz

Eleinte nem szeretett volna nyilvánosság elé állni betegségével, kemoterápiás kezelése után azonban rájött: 

Ki kell állnom a mellrákkal küzdő nőkért, és fel kell hívnom a figyelmet erre a betegsére, leginkább azért, mert ha időben észreveszik, csaknem 100 százalékban gyógyítható betegségről van szó

 – mondta akkor.

Kylie-t az anglia Ruskin Egyetem az egészségügyi tudomány tiszteletbeli doktori címével díjazta a mellrákkal kapcsolatos munkájáért. Kylie immár 12 éve gyógyultnak számít, de a mellrákban szenvedő nőket, azóta sem hagyta magukra.

Az 50 éves énekesnő 2018-ban új albummal jelentkezett, amit nem fogadtak túl jól a rajongók, a stílusváltás sokaknak nem jött be. Ha igazán őszinték akarunk lenni, nekünk is jobban tetszenek a régebbi nóták, így ezekkel köszöntjük a születésnapos énekesnőt.

1. The Loco-motion

Objektum doboz

2. I Should Be So Lucky

Objektum doboz

3. Red Blooded Woman

Objektum doboz

4. Spinning Around 

Objektum doboz

5. In Your Eyes

Objektum doboz

+  Can't Get You Out Of My Head

Objektum doboz

Ajánlott cikkek